Lesz nyugdíjam?

Nyugdíjszámla tőzsdei kereskedéssel.

Nyugdíjszámla tőzsdei kereskedéssel.

5,1% profit kétnap alatt

2019. szeptember 12. - one x one

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tegnapi napot 1% veszteséggel zártam. Éjszakára nyitottam egy pozit, ezért nem is posztoltam tegnap este végeredményt. Nem voltam szinkronban az árfolyammal az elmúlt két nap. Pedig jó lehetőségek voltak. Majd máskor. 

Türelem, türelem..

Csúcsközelben a Dow index. Nehéz most kereskedni.

Figyelem a Forex / Cfd piacon való kereskedés igen nagy kockázattal bír. Amennyiben nem biztos tudásában, kérem ne kereskedjen, vagy kérjen hozzáértő segítséget. Csak olyan pénzzel kereskedjen, aminek elvesztése nem okoz problémát. A blogon megjelent információk saját véleményem tükrözik. Sem önmagában, sem részben nem képez ajánlatot, vagy felhívást semmilyen tőkepiaci instrumentum jegyzésére. A blog vagy annak tartalmának ilyen felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges veszteségekért semmilyen felelősséget nem vállalok.

 

Roviden úgy foglalhatnám össze, hogy soha ne másold a kereskedésem, mert lehet, hogy veszteség keletkezik a számlán.

 

Gyakorolj minél többet demo számlán!

 

Itt nyithatsz demo számlát:   link

A bejegyzés trackback címe:

https://speculator.blog.hu/api/trackback/id/tr5215069446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása