Lesz nyugdíjam?

Nyugdíjszámla tőzsdei kereskedéssel.

Nyugdíjszámla tőzsdei kereskedéssel.

6,5% profit a mai napon

2019. szeptember 09. - one x one

A mai napi profit 6,5%. A egyesek szerint legalább 500 szót kellene írnom, ahhoz hogy a keresőmotorok jó helyezést adjanak a blognak. Tippként receptek feltöltése is szóba jöhetne(jelezték). Csütörtökön az EKB ülésezik. Nehéz hétnek igérkezik. Kedvenc indexem a Dow inkább felfele menne az indokátorok szerint, de apromt charton ott éktelenkednek lefelé a rések. Napon túli pozit nem szívesen vennék most fel. Talán el kellene felejteni néhány napra a számlát.

Kockázati felhívás:

 

Figyelem a Forex / Cfd piacon való kereskedés igen nagy kockázattal bír. Amennyiben nem biztos tudásában, kérem ne kereskedjen, vagy kérjen hozzáértő segítséget. Csak olyan pénzzel kereskedjen, aminek elvesztése nem okoz problémát. A blogon megjelent információk saját véleményem tükrözik. Sem önmagában, sem részben nem képez ajánlatot, vagy felhívást semmilyen tőkepiaci instrumentum jegyzésére. A blog vagy annak tartalmának ilyen felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges veszteségekért semmilyen felelősséget nem vállalok.

 

Roviden úgy foglalhatnám össze, hogy soha ne másold a kereskedésem, mert lehet, hogy veszteség keletkezik a számlán.

 

Gyakorolj minél többet demo számlán!

 

Itt nyithatsz demo számlát:   link

 

A bejegyzés trackback címe:

https://speculator.blog.hu/api/trackback/id/tr1515055640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása